Over ons

Over Bruno Van Cluysen

Schilder en decorateur Bruno Van Cluysen beschikt over meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis. Zijn aandacht voor detail, kleur en textuur, een grondige voorbereiding van de beschikbare ondergrond, en het gebruik van producten en materialen, die doorheen de jaren hun kwaliteit en duurzaamheid hebben bewezen, zorgen voor een perfect eindresultaat.

Ben je op zoek naar iets nieuws, de toepassing van een nieuwe techniek of materiaal, of een uitvoering die uitblinkt in luxe, karakter of originaliteit? Wat je plannen ook zijn en welke stijl je leuk vindt. Van strak hedendaags tot weelderig baroccocco: Bruno Van Cluysen gaat ten volle voor elke uitdaging en voert uit met aandacht voor de kleinste details.

Voor wie?

Van woningen tot appartementsgebouwen, winkels en kantoren; Schilderwerken Bruno Van Cluysen neemt zowel kleine als grotere projecten aan. Zelfs voor schilder- en decoratiewerk in het buitenland kan je bij ons aankloppen.

Moet er meer gebeuren dan enkel schilderen? Geen nood. Voor herstellingen, aanpassingen of voorbereidende werken, werken we nauw samen met andere vaklui zoals elektriciens, loodgieters of schrijnwerkers.

Werk je voor renovatie of een nieuwe inrichting samen met een (interieur)architect? Maak dan nog vandaag een afspraak voor een bezoek ter plaatse in aanwezigheid van je architect. In samenspraak gaan we op zoek naar de beste oplossingen en zorgen we voor een correcte inplanning in de volgorde van de renovatiewerken.

Hoe gaan we te werk?

Wanneer we bij je ter plaatse langskomen, geven we je een duidelijke inschatting van de nodige werken. We luisteren naar je wensen, bespreken samen je plannen en materiaalkeuzes, en overlopen het voorziene budget.

Na jouw goedkeuring van ons prijsvoorstel worden de werken in onze planning opgenomen. Je kan bij de start rekenen op een uitvoering van A tot Z. Dit omvat de installatie van nodige stellingen, het afdekken van omringde constructies, meubilair en eventuele doorgangen, tot het zorgen voor een nette werf en het verwijderen van alle afval. Bij voltooiing van de werken ontvang je een gedetailleerde factuur van alle werken en gebruikte materialen aan een eerlijke prijs.

Afspraken zijn afspraken bij Bruno Van Cluysen! We voeren alle werken stipt uit volgens de overeengekomen planning en met respect voor alle aanwezig bewoners. Terwijl we aan het werk zijn kan je natuurlijk altijd bij ons terecht voor al je vragen.
Waarmee kunnen we je helpen?